Zorgaanbod

Diëtisten

De diëtist staat in voor een aangepaste voeding bij gehospitaliseerde en niet-gehospitaliseerde patiënten. Bij ontslag uit het ziekenhuis wordt dieetuitleg gegeven aan de patiënt met eventueel een dieetbrief.

De huidige voedingsgewoonten, het voedingsgedrag en activiteitenpatroon worden geanalyseerd en een individueel voedings- of dieetplan wordt opgesteld. De bedoeling is dat er aangewezen wordt om een veranderde voedings- en levensstijl te blijven aanhouden. Door middel van advies en tips kan de diëtist hierbij helpen. Ook de huisarts wordt hiervan op de hoogte gebracht.

In het ziekenhuis is ook een diabetesteam aanwezig. De diëtiste geeft hier uitgebreid advies aan patiënten met diabetes die aangesloten zijn tot het zorgtraject of conventie, of die houder zijn van een diabetespas.

Dieetconsultaties worden gehouden voor patiënten die beschikken over een verwijsbrief van een behandelende arts werkzaam in het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem of patiënten die aangesloten zijn in de conventie of zorgtraject. Deze consultaties zijn enkel op afspraak.

Wachtzaal 4-5

Maak een afspraak

Telefoon

Medewerkers

foto ann devos

Mevr. Ann Devos

Diëtist
foto annelies walgraeve

Mevr. Annelies Walgraeve

Diëtist
foto darya van ussel

Mevr. Darya Van Ussel

Diëtist
foto kimberly verriest

Mevr. Kimberly Verriest

Diëtist
foto lesley deruddere

Mevr. Lesley Deruddere

Diëtist
Ligging

De consultatieruimtes van de diëtisten bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping, in de middengang. Gelieve de route te volgen naar wachtzaal 4 en 5.

plattegrond diëtisten

Brochures van deze dienst