Schilderij tvv Ziekenhuisclowns start ziekenhuisreis in OLVW

directie en kunstenaar bij kunstwerk

Kunstenaar Gilbert Vangampelaere (pseudoniem Beritos) laat één van zijn schilderijen reizen van ziekenhuis naar ziekenhuis. Als het werk verkocht wordt, gaat de opbrengst naar de Ziekenhuisclowns. Het kunstwerk begon op 31 oktober 2017 aan zijn ziekenhuisreis, en wel in ons ziekenhuis.

Het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem is trots om als eerste tentoonstellingsplaats te kunnen fungeren. Gedurende twee maand zal het schilderij te zien zijn in het restaurant van het ziekenhuis, zodat alle passanten in de middengang dit kunnen bewonderen.

Gilbert is niet aan zijn proefstuk toe met reizende schilderwerken. Eerder al maakte hij Tribute to Flanders Textile, dat zijn eindbestemming vond bij Fedustria in Brussel. Ook zijn werk Geen bouw=Geen economie vond een permanente thuis, bij de  bouwfirma BBC in Waregem.

Nu is er dus een nieuw schilderij, dat zijn reis begint in het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem. De kunstenaar hoopt het schilderij tijdens die reis te kunnen verkopen. Hij wil zo de organisatie Ziekenhuisclowns onder de aandacht brengen en een steentje bijdragen aan de werking. Richtprijs is 4000 euro. Geïnteresseerden kunnen altijd contact opnemen met Gilbert, op het nummer 0477/292251.