Urologie

Dr. Jasper Decoene

056/62.35.12

Dr. Jasper Decoene volgde zijn opleiding Geneeskunde in de KULAK en de KU Leuven. Hij behaalde er zijn diploma in 2009. Daarna specialiseerde hij zich gedurende 5 jaar in de urologie in het universitair ziekenhuis van Düsseldorf, Duitsland. Na het vervolmaken van zijn opleiding volgde hij nog een één jaar durende opleiding voor robot geassisteerde chirurgie bij Prof. Mottrie in het OLV Ziekenhuis van Aalst.

Op 1 oktober 2015 begon hij te werken in het OLV Ziekenhuis van Waregem. Naast de basis urologische vaardigheden ligt de focus op de minimaal invasieve chirurgie in al zijn facetten. Voor de behandeling van nierstenen werd geïnvesteerd in een flexibele camera waarmee de binnenkant van nier kan bekeken worden en in een krachtig lasertoestel. Wat de goedaardige prostaatvergroting betreft, werd de conventionele transurethrale resectie van de prostaat (TURP) (ook wel prostaatboring genoemd) grotendeels vervangen door een minder invasieve laserbehandeling nl. de Holmium laser enucleatie van de prostaat (HoLEP). Deze behandeling bieden we als enige in een ruime regio aan.

Daarnaast worden de open procedures, indien technisch haalbaar, zo veel mogelijk vervangen door kijkoperaties, zowel voor oncologische als niet-oncologische indicaties. Indien dit robotgeassisteerd dient te gebeuren, gaat Dr. Decoene naar het ziekenhuis AZ Groeninge, waar hij toegelaten geneesheer is.

Online een afspraak maken kan hier: https://portaal.ziekenhuiswaregem.be

Consultaties Enkel op afspraak

?Deze zorgverleners aanvaarden het akkoord met de ziekenfondsen. Zij rekenen de officiële tarieven aan. Geconventioneerd

? Deze zorgverleners aanvaarden het akkoord met de ziekenfondsen niet en bepalen vrij hun honorarium, weliswaar binnen de grenzen die binnen het ziekenhuis zijn afgesproken. Niet geconventioneerd

MA DI WO DO VR ZA
08:30 - 12:30
niet geconventioneerd
08:30 - 12:30
niet geconventioneerd
08:30 - 12:30
niet geconventioneerd
08:30 - 12:30
niet geconventioneerd


14:00 - 18:00
niet geconventioneerd

14:00 - 16:00
niet geconventioneerd
14:00 - 18:00
niet geconventioneerd