Esthetische heelkunde

Dr. Carlo Van Holder

Dr. Carlo Van Holder

056/62.35.01

Dr. Carlo Van Holder studeerde af als arts aan de KULeuven in 1992 met grote onderscheiding. Hij werd opgeleid tot plastisch chirurg in het UZ Leuven en UL Brussel na vier jaar algemene heelkunde. Tijdens zijn opleiding kreeg  hij ook een specifieke opleiding handchirurgie in het Institiut de la Main te Parijs.
In 1999 behaalde Dr. van Holder zijn erkenning als plastisch chirurg alsook het Europees diploma handchirurgie en het Europees diploma plastische chirurgie.
Van 1999 tot 2002 was hij staflid aan de dienst plastische heelkunde van het UZ Erasme te Brussel.  In juni 2002 voerde hij samen met prof. Schuind de eerste Belgische handtransplantatie uit.

Sinds eind 2002 is Dr. Van Holder actief als plastisch chirurg in het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem.  Hij is lid van de medische raad van het ziekenhuis, waarvan hij achtereenvolgend secretaris, ondervoorzitter en voorzitter werd.

Dr. Van Holder is auteur en mede-auteur van meerdere internationale publicaties en van een hoofdstuk in een handboek, spreker en moderator op tientallen internationale en nationale symposia. Hij is lid van de Amerikaanse en Belgische vereniging van plastische chirurgie, de internationale vereniging van esthetische chirurgie, alsook lid van de Belgische beroepsvereniging plastische chirurgie waarvan hij ook secretaris was. Actueel is hij lid van de Erkenningcommissie plastische chirurgie.
 

Consultaties Enkel op afspraak

?Deze zorgverleners aanvaarden het akkoord met de ziekenfondsen. Zij rekenen de officiële tarieven aan. Geconventioneerd

? Deze zorgverleners aanvaarden het akkoord met de ziekenfondsen niet en bepalen vrij hun honorarium, weliswaar binnen de grenzen die binnen het ziekenhuis zijn afgesproken. Niet geconventioneerd

MA DI WO DO VR ZA14:00 - 19:00
niet geconventioneerd


14:00 - 19:00
niet geconventioneerd

Andere artsen

Esthetische heelkunde

Handchirurgie

Reconstructieve heelkunde