Nieuws & activiteiten

Nieuws

Voor deze maand zijn geen nieuwsberichten gepubliceerd. Dit zijn de vijf laatst gepubliceerde nieuwsberichten.

foto opening zorgmuseum O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem

De voorbije zestig jaar groeide het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem uit van een eenvoudige nieuwbouw aan de Vijfseweg tot een dynamisch regionaal ziekenhuis met 267 bedden. In die periode evolueerde ook de geneeskunde gestaag.

foto algemene directeurs, voorzitters Raden van Bestuur, voorzitters medische raden en medische directeurs van de 7 ziekenhuizen

Het E17-ziekenhuisnetwerk is verheugd twee nieuwe leden te mogen verwelkomen. AZ Glorieux Ronse en AZ Sint-Elisabeth Zottegem sluiten zich aan bij het netwerk bestaande uit az groeninge Kortrijk, O.L.V.

directie ontvangt ISO27001-certificaat informatieveiligheid

Informatieveiligheid is een hot item. In mei wordt de GDPR van kracht, en in de media wordt steeds meer aandacht besteed aan informatieveiligheid. Ook zorgvoorzieningen leveren inspanningen om aan deze nieuwe Europese regelgeving te voldoen. Het O.L.V.

OIGO en Cylco4Cancer doneren ijskap en informatiekoffers aan OLVW

Op woensdag 7 februari mocht het oncologisch dagziekenhuis giften ontvangen van OIGO en Cyclo4Cancer.

OIGO schenkt hoofdkoeltoestel voor oncologiepatiënten

overhandiging cheque aan de drie borstklinieken

Sinds september komen een 15-tal vrouwen die genezen zijn van borstkanker elke donderdag samen voor het dansproject FIT & FUN, dat voor de tweede keer georganiseerd wordt.

z m d w d v z

U bent van harte welkom in de O.L.Vrouwzaal op de tweede verdieping, om 19.30uur. Volg de wegwijzers van in de inkomhal.

Tijdens deze info-avond vertelt een gynaecoloog alles wat u wilt weten over de zwangerschap.

U bent van harte welkom in de O.L.Vrouwzaal op de tweede verdieping, om 19.30uur. Volg de wegwijzers in de inkomhal.

Je bent van harte welkom in de O.L.Vrouwzaal op de tweede verdieping, om 19.30uur. Volg de wegwijzers in de inkomhal.

Tijdens deze info-avond vertelt een vroedvrouw alles wat je wil weten over arbeid en bevalling.